طرح دانشگاه یار

طرح دانشگاه یار دانشگاه پیام نور سردشت در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و توجه به اقتصاد مقاومتی و جهاد اقتصادی و فرهنگی با عزم ملی، جهت بهرمندی افتخاری از ظرفیت های دانشجویان، اساتید و خانواده محترم آنها در راستای توسعه کیفی و کمی دانشگاه پیام نور سردشت اجرای می شود.

با توجه به اینکه پیام نور واحد سردشت در سال 83 تأسیس شده و هنوز یک فضای مناسب آموزشی و فرهنگی برای دانشجویان وجود ندارد در طرح دانشگاه یار تلاش خواهیم نمود با همت، همدلی و همفکری و همزبانی دانشجویان و اساتید محترم این مشکلات رفع شود.

از بدو تأسیس پیام نور سردشت دانشجویان، اساتید و خیرین شهرستان در قالب طرح " به سوی نور ( به­ره­و روناکی) " در توسعه تجهیزات آموزشی مشارکت نموده­اند و در طول چند ماه گذشته با مراجعات زیاد خیرین و دانشجویان جهت ادامه همکاری و مشارکت هر چه بیشتر این عزیزان مواجه بوده ایم. در این راستا طرح دانشگاه یار که در واقع ادامه دهنده طرح " در امتداد نور " بوده و زمینه مشارکت و حضور هر چه بیشتر دانشجویان و اساتید جهت توسعه فیزیکی و افزایش امکانات و تجهیزات پیام نور دانشگاه سردشت را فراهم می نماید.

در طرح دانشگاه یار به شناسایی دانشجویان ، اساتید و خیرین که می­توانند با کمک­های مادی و معنویشان همدل ، همزبان و یار و یاور و همراه ما باشند، اقدام نموده و متناسب با توانایی و ظرفیت­هایشان در راستای انجام امورات آموزشی و فرهنگی و عمرانی از آنها به صورت افتخاری استفاده می شود.

جهت اعلام آمادگی و تکمیل فرم های مربوطه به آقای آوات کاک امینی مراجعه نمایید.

مشاهده : 34865        تاریخ انتشار خبر : شنبه 04-02-1395