دریافت نمونه سوالات حفظ جزء سی قرآن کریم + جزئیات

دریافت نمونه سوالات حفظ جزء سی قرآن کریم + جزئیات درس

شرایط جدید اخذ و نحوه محاسبه نمره درس حفظ جزء 30 قرآن کریم  اعلام شد.

شرایط جدید اخذ و نحوه محاسبه نمره درس جز30 قرآن کریم به شرح زیر می باشد:

1- درس مذکور در در صورت اخذ نمره قبولی در معدل کل 100% دارای تاثیر مثبت میباشد وباعث افزایش در میانگین کل می گردد.

2- تعداد واحد درس فوق در سقف واحد اخذ شده در نیمسال جاری محاسبه نخواهد شد.

3-درس مذکور فاقد شهریه متغیر میباشد.

تذکر: شایان ذکر است دانشجویانی که در نیمسال های گذشته نسبت به اخذ درس  جز 30 قرآن کریم اقدام نموده اند میتوانند در :

گزارش 100 (کارنامه کلی) -> خلاصه وضعیت تحصیلی ->معدل کل

نسبت به مشاهده تغییرات مثبت درس مذکور در معدل کل اقدام نمایند.

نکــــــــــــات مهـــــــــــــــــم :

- منبع مورد مطالعه این درس، آیات جز ء ٣٠ قرآن کریم مطالعه و حفظ شود.

- دانشجویان کارشناسی ارشد  و دکترا نیز، می توانند این واحد درسی را انتخاب نمایند.

-  این درس در حال حاضر کاملا اختیاری می باشد و هیچ الزامی در گذراندن این درس نیست.قابل تطبیق نیست و نمی توان بجای درس اختیاری دیگری آن را گذراند.

- در صورتی که دانشجو مایل به استفاده از نمره درس جزء سی ام قرآن کریم نمی باشد (به دلیل نمره ضعیف) می تواند از طریق پردازش شماره 25700 و از مسیر (دانشجو- درخواستها- درخواست حذف دروس با تاثیر مثبت) اقدام نماید. (مثلاً اگر دانشجو برای بار اول نمره 15 و برای بار دوم نمره 18 اخذ نموده ، سیستم نمره اول را در معدل کل تاثیر می دهد که دانشجو می تواند از طریق پردازش فوق نمره اول را بی اثر نماید تا دومی تأثیر گذار باشد).

جهت دانلود فایل بر روی تصویر روبرو کلیک نمایید

نمونه سوالات حفظ جزء سی قرآن کریم