اپلیکیشن موبایل "اندروید" و "ای او اس" سایت گلستان دانشگاه پیام نور

استفاده از اپلیکیشن های موبایل به دلیل راحتی و همگانی بودن بسیار پر استفاده تر از لپ تاپ و کامپیوتر رومیزی است.

بر اساس بررسی ها 80 درصد استفاده از اینترنت توسط اپلیکیشن های موبایل است. زیرا شخص با موبایل خود به راحتی و بدون درسر وبگردی میکند ونیازی های فضای مجازی و اینترنتی خود را با برنامه های موبایل برآورده میکند.

همیشه دغدغه دانشجویان است که چرا باید سایت گلستان و یا دیگر سایت های مورد استفاده داشنجویان با برنامه های موبایل به راحتی قابل انجام نباشد. یا اگر طراحی و هزینه می شود چرا باید از برنامه های قوی تر با Ui , Ux بهتر طراحی نشود.

به هرحال از این کم و کاستی ها بگذریم.

خوشبختانه اپلیکیشن موبایل دانشگاه پیام نور به نام "پیام من" طراحی و آماده شده است.

این اپلیکیشن ها در دو نسخه اندروید و ios طراحی شده اند. طبق اطلاعیه ها این اپ ها به سایت گلستان وصل هستند و علاوه بر آن اطلاعیه های مهم نیز به اطلاع دانشجو می رسد که پیشنهاد می کنم این اپلیکیشن ها را نصب کنید.

5607970892pnu-app-golestan.jpeg (565×256)

دریافت اپلیکیشن موبایل اندروید و ios سایت گلستان دانشگاه پیام نور:

مشاهده : 70        تاریخ انتشار خبر : شنبه 06-02-1399