دیدار امام جمعه و جمعی از فرهنگیان با رئیس جدید دانشگاه پیام نور سردشت

▫️امام جمعه و جمعی از فرهنگیان شهر ربط با رئیس جدید دانشگاه پیام نور این شهرستان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سردشت، ماموستا یوسفی در این دیدار ضمن تبریک به انتصاب شایسته و به جای رئیس جدید دانشگاه، گفت: دانشگاه مرکز فراگیری علم و تبادل اندیشه در جامعه و بستری برای پویش فرهنگی و نشاط فکری برای جوانان و آینده‌سازان اجتماع است.

وی با تاکید بر گرایش و ارتباط دانشجویان با مسائل معنوی و ارزشی، افزود: رشد علمی دانشجویان بایستی بر اساس چهارچوب ایمان و فرهنگ اسلامی باشد تا اجتماع به سوی جامعه آرمانی و واقعی خود حرکت کند.

دکتر رسول رسولی رئیس دانشگاه پیام نور سردشت نیز ضمن تقدیر از حمایت‌های امامان جمعه و جماعت، به ارائه گزارشی از عملکرد و برنامه‌های سالجاری پرداخت و بر آمادگی دانشگاه جهت مشارکت و فعالیت‌ در امور علمی و فرهنگی شهرستان تاکید کرد.

در پایان این دیدار حاضران بر لزوم توسعه تعامل سازنده فی مابین و برگزاری نشست‌های همفکری و فرهنگی تاکید کردند.

دیدار امام جمعه و جمعی از فرهنگیان با رئیس دانشگاه پیام نور

مشاهده : 65        تاریخ انتشار خبر : شنبه 10-03-1399