جشنواره مجازی"بازارچه کارآفرینی دانشجویی"

روسای محترم مراکز و واحدها :

با سلام و تحیت،

احتراما، به استحضار می رساند جشنواره مجازی "بازارچه کارآفرینی دانشجویی"  ویژه کانون های کارآفرینی دانشگاه پیام نور در آبان­ماه سال جاری به میزبانی استان آذربایجان غربی ، با هدف شناسایی و آشنایی با محصولات و تولیدات دانشجویی ، ایده پردازی و دستاوردهای کارآفرینی و ایجاد محیط کسب ­و کار دانشجویان در محورهای مختلف علمی ، برگزار خواهد شد. لذا در جهت حضور پر شور و پر رنگ دانشجویان الاخصوص دانشجویان استان آذربایجان غربی ، پوستر جشنواره خدمتتان ارسال می گردد. خواهشمند است دستور فرمایید نسبت به درج خبر این رویداد اثرگذار فرهنگی در پورتال مرکز و واحد تحت پوشش و بار گذاری اسلاید جشنواره در شبکه های مجازی و پایگاه  اطلاع رسانی آن دانشگاه ، همکاری و مساعدت لازم مبذول گردد .

آدرس سایت جشنواره :

آدرس دبیرخانه جشنواره : استان آذربایجان غربی – ارومیه خیابان 8 شهریور دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی

تلفن دبیرخانه جشنواره : 33839995-044

تلفن مدیر فرهنگی استان :09141494923

جشنواره مجازی"بازارچه کارآفرینی دانشجویی"

مشاهده : 23        تاریخ انتشار خبر : دوشنبه 30-04-1399