نشست صمیمانه رئیس جدید دانشگاه پیام نور سردشت با اصحاب رسانه

آمادگی دانشگاه پیام نور سردشت برای جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه‌های مختلف

رئیس دانشگاه پیام نور سردشت گفت: در راستای تحقق شعار سال و اهداف اشتغالزایی، توسعه و رونق اقتصادی، این دانشگاه آمادگی لازم برای جذب سرمایه گذاری از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در حوزه‌های مختلف دارد.

به گزارش روبط عمومی دانشگاه پیام نور سردشت دکتر رسول رسولی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: دانشگاه پیام نور به عنوان یک واحد در مساحتی به متراژ ۶۰ هزار متر مربع و زیربنای ۱۸۰۰ مترمربع در ۳ طبقه با ۱۰ کلاس درس و یک کلاس لابراتور بنا شده و از سال ۸۴ به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی افزود:  این واحد اکنون با یک هزار نفر دانشجو که "دو سوم" آن را خانم‌ها تشکیل می‌دهند به همراه 50 استاد حق التدریس و 5 استاد هیات علمی و ۷ پرسنل اداری فعال است و به طور میانگین سالیانه بیش از ۱۵ میلیارد ریال از محل دریافت شهریه‌ها حاصل می‌شود و این شهریه به حساب سازمان مرکزی پیام نور واریز می شود.

رئیس دانشگاه پیام نور سردشت با اشاره به ظرفیت‌های توسعه ای این واحد اظهار کرد: دانشگاه پیام نور سردشت از واحد به مرکز تغییر وضعیت خواهد کرد و پرونده این تغییر وضعیت اکنون در یک قدمی تایید وزارت علوم است.

وی همچنین با بیان مزیت‌های تحصیلی دانشگاه پیام نور عنوان کرد: این دانشگاه به دلیل دوری از مراکز بزرگ دانشگاهی دیگر و نزدیک به شهرهای مرزی کشور همسایه قابلیت توسعه علمی و تحقیقاتی و دانشگاه بین المللی دارد.

دکتر رسولی اظهار داشت: این دانشگاه با وجود ۵۸ هزار متر مربع زمین و دهنه بر سر خیابان اصلی ، نزدیک به منطقه گردشگری روستای بیوران و ۷۵۰ واحد مسکن مهر بهترین موقعیت برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف دارد.

وی بابیان اینکه یکی از اهداف مهم دانشگاه ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای توسعه علم و فناوری است، گفت: این دانشگاه آماده جذب سرمایه گذاران برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف ورزشی، گردشگری ، کشاورزی ، صنعت و خدمات دارد.

در پایان به مناسبت روز خبرنگار از فعالین عرصه رسانه شهرستان تجلیل به عمل آمد.

تقدیر از آقای ایراهیم زاده - خبرنگار صدا وسیما

تقدیر از آقای ابراهیم نژاد - مدیر کانال سردشت هه وال