بیانیه دانشگاه پیام نور سردشت به مناسبت 16 آذر روز دانشجو

بسمه تعالی

16آذر، نماد استعمارستیزی دانشجو و عینیت بخشی به آرمان های بلند انقلاب اسلامی است. 16 آذر، نه تنها نماد استعمار ستیزی دانشجو است، بلکه نماد دانش و عینیت بخشی به آرمان های بلند انقلاب و همچنین موفقیت های علمی و معنوی نیز هست.

بی شک بزرگداشت روز دانشجو یک ضرورت تاریخی و وظیفه ملی است؛ ما مجموعه دانشگاهیان دانشگاه پیام نور نیز ضمن زنده نگه داشتن یاد وخاطره شهدای این روز سرنوشت ساز که به منزله زنده نگه داشتنِ حلقه اتصال خون شهیدان دانشجو و بیداری و پویایی اسلامی دانشگاهیان است، تجدید پیمان خود را با آرمان های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اعلام داشته و روز دانشجو را گرامی می داریم.

دانشگاه پیام نور سردشت ضمن پاسداشت 16 آذر و تبریک این روز به آحاد دانشجویان، بویژه دانشجویان دانشگاه پیام نور سردشت، انتظار دارد دانشجویان عزیز همچون همیشه در کنار تعلیم، تزکیه و حساسیت به تحولات کشور و جامعه را نیز وجهه همت خود قرار دهند و برای همیشه، عَلَم آزادگی و استکبارستیزی را برافراشته نگه دارند .

امور فرهنگی و روابط عمومی دانشگاه پیام نور سردشت

16 آذر روز دانشجو