پیام تبریک ریاست دانشگاه پیام نور سردشت به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

دکتر رسول رسولی رئیس دانشگاه آغاز سال تحصیلی جدید را به دانشجویان فرهیخته دانشگاه تبریک گفت:

متن پیام بدین شرح است:

آغاز سال جدید را به همه دانشگاهیان ، تلاشگران عرصه علم و دانش و فرهنگ، به ویژه دانشجویان سرافراز دانشگاه پیام نور سردشت صمیمانه تبریک عرض می نمایم و امیدوارم به فضل الهی سال تحصیلی جدید توأم با رشد و بالندگی در تمام عرصه‌های علمی و فرهنگی باشد. در راستای جایگاه رفیع دانشگاه به عنوان نهادی اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی و کانون تفکر و جوشش فکری در جامعه، دانشجویان را ایجاب می کند که با ایجاد فضایی همراه با نشاط، پویایی علمی، فرهنگی، بینش اسلامی و رعایت موازین اسلامی در محیط دانشگاهی تلاش کنند. در پایان با استعانت از خداوند متعال، برای تمامی دانشجویان، اعضای هیأت علمی و همه کارکنان دلسوز و تلاشگر دانشگاه، آرزوی توفیقات روزافزون در تمامی عرصه ها را خواستارم. با تشکر.

پیام تبریک ریاست دانشگاه پیام نور سردشت به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید.

مشاهده : 24        تاریخ انتشار خبر : سه شنبه 13-07-1300