پیام تبریک  رئیس دانشگاه پیام نور سردشت به مناسبت روز دانشجو:

پیام تبریک  رئیس دانشگاه  پیام نور سردشت به مناسبت روز دانشجو:

دکتر رسول رسولی رئیس دانشگاه پیام نور سردشت  در پیامی سالگرد حماسه 16 آذر را به جامعه علمی و دانشگاهی شهرستان به خصوص دانشجویان عزیز دانشگا پیام نور سردشت  تبریک گفتند.

متن پیام به شرح ذیل است:
 بدون تردید، نعمت بزرگ استقلال و آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندان بزرگواری است که با خون خود نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.
 آن نهال که امروزه به درختی تنومند و استوار تبدیل شده، حال به دست شما عزیزان سپرده شده است و این مسئولیتی بس سنگین و بزرگ است که همه  ی ملّت و بخصوص شما دانشجویان که به حق سردمداران پیشرفت و ترقّی این کشور هستید، در قبال آن وظیفه دارید.
 16 آذر که نشان از پایمردی و ایستادگی دانشجویان در برابر نظام سلطه دارد یاد آور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده اند و توانسته اند دور از هیاهوی تبلیغاتی دشمنان، استقلال طلبی، آزادی خواهی و استکبار ستیزی خود را حفظ کند.
 اینجانب  16 آذر ماه را به عنوان نماد آزادگی و استکبار ستیزی دانشجویان، گرامی داشته و  توفیقات روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نمایم.

مشاهده : 75        تاریخ انتشار خبر : سه شنبه 16-09-1300